Uçar; “İşçiler yaşam mücadelesi değil açlık mücadelesi vermektedir”

Uçar;  “İşçiler yaşam mücadelesi değil açlık mücadelesi vermektedir”

Ülkücü İşçiler Kozan İlçe Başkanı Hacı Uçar gazetemiz imtiyaz sahibi Gazeteci Hüseyin Erciyes’i gazete binamızda ziyaret etti.

Uçar, ülkemizdeki ve ilçemizdeki işçilerin geçinme mücadelesinden vazgeçtiklerini bugün yapılan mücadelenin karın doyurma mücadelesi olduğunu dile getirdi. Uçar, “öncelikle ülkemizdeki açıklanan asgari ücretler bu ülkede çalışan binlerce işçi ile dalga geçmekten başka bir şey değildir. Bu tepkimizi geçtiğimiz günlerdeki düzenlediğimiz basın bildirisi ile de duyurmaya çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğiz. İşçilerin ardık yaşam haklarını savunması gibi bir duyarlıkları kalmamıştır. İşçilerin artık açlık mücadelesi ile uğraşmaktadırlar. Teşkilat yapımız içersinde yer alan işçilerimizin haklarını her platformda savunmanın mücadelesini veriyoruz. Bu mücadelemizden de asla vazgeçmeyiz” dedi.

Gazeteci Hüseyin Erciyes ise Hacı Uçar ile yıllardan buyana sağlam bir dostlukları olduğunu dile getirerek  “ülkedeki işçilerin durumları ile Sayın Uçar’ın açıklamaların altına imza atıyorum. Ama bu günlere gelmemizi sağlayan en etkin kişilerde maalesef bu durumda bulunan kişilerdir” dedi. Yapılan sohbetlerin ardından ortak dostluğun pekiştiği ziyarette sona erdi.